دستور پخت همبرگر لذیذ خانگی

به گزارش سلام نو، همبرگر جز غذاهای فست فودی می باشد که طرفداران زیادی دارد. با رعایت نکات این دستور تهیه می توانید خوشمزه ترین همبرگر خانگی را تهیه کنید.

همبرگر یکی از فست فودهای خوشمزه است که طرفداران فراوانی دارد. اگر شما هم از عاشقان برگر هستید و هر بار برای خوردن برگر محبوبتان راهی فست فودها و رستوران های شهر می شوید، می توانید به کمک این بخش از آشپزخانه نمناک همبرگر محبوبتان را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه همبرگر پفکی

مواد ذکر شده در این دستور تهیه برای ۴ نفر می باشد.

مواد لازم

میزان لازم

گوشت گوساله چربی دار

۵۰۰ گرم

فلفل قرمز تند دودی

یک پنس (به مقدار ماده خشک که با دو انگشت سبابه و شست دست برداشته میشود پنس میگویند)

پنیر چدار رنده شده

۵۰ گرم

پنیر پارمزان

۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر

۱ قاشق چایخوری سرخالی

فلفل سفید

نصف قاشق چایخوری

پودر سوخاری

۱/۵ قاشق غذاخوری

پیاز

۴ عدد ۳۰ گرمی

نمک

۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه

۱ قاشق چایخوری

رزماری خشک خرد شده

به مقدار کم

کاهو

به مقدار لازم برای سرو

گوجه

به مقدار لازم برای سرو

نان برگر

به اندازه لازم

دستور پخت همبرگر لذیذ خانگی

طرز تهیه همبرگر خانگی

برای تهیه یک همبرگر خانگی خوشمزه کافیست مراحل زیر را با دقت دنبال کنید.

مرحله اول:

۴ عدد پیاز را پوست بگیرید و داخل میکسر بریزید تا به خوبی خرد شود.

مرحله دوم:

همراه پیاز، گوشت ها را تکه تکه کنید و داخل میکسر بریزید تا خوب خرد شده و حالت چرخ شده پیدا کند.

مرحله سوم:

درون کاسه پیاز، گوشت های میکس شده را بریزید و به آن همه ادویه ها را بیفزایید.

مرحله چهارم:

در این مرحله به تمامی مواد پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان را بیفزایید و همه مواد را هم بزنید و با دست ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله پنجم:

از موادی که به خوبی ورز داده اید، به اندازه یک پرتقال برداشته و گرد کنید و داخل دستگاه برگر ساز بگذارید و به آن ها شکل دهید.

مرحله ششم:

با مقداری روغن تابه ای را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید، زمانی که تابه به خوبی داغ شد ، برگرها را درون آن قرار دهید و سرخ کنید. اجازه دهید هر دو طرف برگرها به خوبی بپزد و سرخ شود.

مرحله هفتم:

برگرهای پفکی خوشمزه شما آماده است، آنها را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه میل نمایید.

دستور پخت همبرگر لذیذ خانگی

چند نکته طلایی برای لذیذ شدن همبرگر خانگی

  1. برای تهیه همبرگر خانگی از گوشت تازه استفاده کنید.
  2. ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی سبب خوشمزه شدن همبرگر می شود.
  3. برای خوشمزه شدن همبرگر بهتر است گوشت ۱ روز در داخل یخچال استراحت کند.
  4. برای تهیه همبرگر خانگی می توانید از پودر سوخاری استفاده کنید زیرا استفاده از پودر سوخاری از منسجم شدن و لاستیکی شدن گوشت جلوگیری کرده و به پف کردن گوشت کمک می کند.
  5. در مصرف پودر سوخاری زیاده روی نکنید.
  6. می توانید همراه همبرگر خانگی از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس استفاده کنید.

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید