کاری مرغ و سیب زمینی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که می تواند به خوبی مورد توجه سخت پسندان قرار بگیرد.
به گزارش وقت صبح، کاری مرغ و سیب زمینی غذایی لذیذ و خوشمزه است که می توانید در مدت کوتاهی آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری به علاوه ۱ قاشق چایخوری سرکه قرمز
۱ قاشق غذاخوری آرد ساده
۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۲ قاشق چایخوری گرم ادویه ماسالا (در همه سوپرمارکتها و عطاری ها پیدا می شود)
یک تکه زنجبیل حدودا ۳ سانتیمتری، پوست گرفته و قطعه قطعه شده
۲ حبه سیر، نصف شده
نمک و پودر فلفل سیاه
۴۵۰ گرم سیب زمینی ، تکههای ۱.۵ سانتیمتری
۱ کیلوگرم ران مرغ، پوست گرفته
۱۵۰ گرم بیبی اسفناج(اسفناج برگ کوچک)
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده، به علاوه مقداری برای تزیین
طرز تهیه غذا با مرغ و سیب زمینی
سیب زمینیها را با عصاره آنها، ۲ قاشق غذاخوری سرکه، آرد، رب گوجه فرنگی، ۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا، زنجبیل، سیر، نصف قاشق چایخوری نمک و ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل را در مخلوط کن بریزید. آن را پوره کنید. کناری بگذارید.
سیب زمینیها را در کف یک آرامپز ۸-۷ لیتری بچینید. روی مرغها ۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا، ۴/۱ قاشق چایخوری نمک و ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل بزنید و روی سیب زمینیها بچینید. سس را روی مرغ بریزید. روی حرارت زیاد به مدت ۳ و نیم تا ۴ ساعت یا حرارت کم به مدت ۶ تا ۷ ساعت بپزید.
درب آرامپز را بردارید و بیبی اسفناج را اضافه کرده و ۱ دقیقه هم بزنید تا نرم شود. اجازه دهید کاری به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بدون درب بماند تا سس غلیظ شود. ۱ قاشق چایخوری باقی مانده سرکه و گشنیز خرد شده را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید. با گشنیز، نان، چاتنی و ماست یونانی سرو کنید.