سیر سیاه پسوریازیس 2024-02-25
10 مورد از مهم ترین خواص و مضرات سیر سیاه برای سلامتی
این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و از بیماریهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند. این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود میدهد. سیر سیاه میتواند به بهبود عملکرد کنترل قند خون کمک کند و به این ترتیب، میزان قند خون را تنظیم کند. این اثر ممکن است از طریق کاهش مقاومت به انسولین یا افزایش تولید انسولین اتفاق بیفتد.
بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند. سیر سیاه، نوعی سیر تخمیرشده است که طی فرآیندی کنترلشده در شرایط دمایی بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد و رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد طی چند هفته تا چند ماه به دست میآید. در این فرآیند، ترکیبات موجود در سیر تغییر کرده و رنگ آن سیاه میشود، درحالیکه بافتی نرم، ژلهای و طعمی متمایل به شیرین و ملایم پیدا میکند.
فرآیند تخمیر سیر تازه باعث میشود که ترکیبات فعال آن مانند S-آلیل سیستئین (SAC) افزایش یابد که نقش مهمی در کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و کاهش خطر بیماریهای قلبی ایفا میکند. خواص سیر سیاه برای زنان همچنین شامل اثرات مثبت بر سیستم قلب و عروق است. این فرآورده طبیعی میتواند با کاهش فشار خون و بهبود جریان خون، خطر بیماریهای قلبی را که در دوران یائسگی افزایش مییابد، کاهش دهد.
زیرا سیر دارای خاصیتی است که میتواند فشار خون را پایین بیاورد. حتی مکملهای سیر نیز میتوانند سطح فشار خون را کاهش دهند – به همین خاطر هم اگر از داروهای ضد فشار خون استفاده میکنید، مصرف مکملهای سیر ایدهی خوبی نیست. برای درمان ذات الریه، باید سیر، شیر، لیمو، عسل، تخم شنبلیله، زنجبیل و فلفل هندی مصرف کنید. به خصوص، استفاده از سیر که می تواند مشکل ذات الریه را بر طرف کند. مواد مغذی موجود در سیر به عنوان تمیز کننده ریه ها و دیگر ارگان های بدن به حساب می آید. این کار میتواند به بهبود طعم غذا و همچنین تسکین علائم ورم غدد لنفاوی کمک کند.
سیر سیاه همچنین به تقویت تولید کلاژن و الاستین کمک میکند که این امر باعث حفظ خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش چین و چروک میشود. مصرف منظم سیر سیاه میتواند پوست را شادابتر کرده و از بروز لکههای تیره و علائم پیری جلوگیری کند. مصرف منظم سیر سیاه، چه به صورت مکمل و چه به عنوان یک افزودنی غذایی، میتواند به افزایش سرعت متابولیسم، کنترل وزن و حفظ تناسب اندام کمک کند. این ماده طبیعی به ویژه برای افرادی که به دنبال روشهای سالم و بدون عوارض برای کاهش وزن هستند، انتخابی عالی است.
علارغم این واقعیت که امریکا کشوری با استانداردهای بالای زندگی است، اما بیش از ۲۰ میلیون نفر از جمعیت آن به خاطر رژیم غذایی ناسالم، مصرف چربی، و کمبود پروتئین از کمخونی رنج میبرند. بیشتر افراد میدانند کمبود آهن در جریان خون از دلایل کمخونی است. اما در واقع کمخونی ناشی از کمبود هموگلوبین گلبولهای قرمز است که توانایی خون برای انتقال اکسیژن به سلولها و خروج دیاکسیدکربن را تحت تاثیر قرار میدهد. علائم کمخونی شامل خستگی، ضعف، تنگی نفس، سرگیجه و غش، تپش قلب، رنگپریدگی، قاعدگی طولانی، و دشواری در تمرکز است.
این محصول همچنین میتواند به کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک کند. سیر سیاه یکی از قویترین مواد طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام میشود، باعث افزایش سطح آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدالتهابی میشود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماریزا دارند. این ترکیبات، مانند پلیفنولها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلولهای ایمنی را تقویت میکنند. طب سنتی تاکید زیادی بر مصرف سیر به صورت حبهای برای بیماران مبتلا به فشار خون دارد.
سیر سیاه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین C، کلسیم، فسفر و آهن است که به سلامت استخوانها و تقویت عمومی بدن کمک میکند. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه التهاب را کاهش میدهند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند. آنتیاکسیدانها رادیکالهای آزاد را از بین میبرند و از استرس اکسیداتیو که به آسیب سلولی منجر میشود جلوگیری میکنند. داشتن سیستم ایمنی سالم و قوی به این معنی است که بدن شما میتواند به طور موثرتری با عفونتها و باکتریها مبارزه کند.
این حرارت و رطوبت باعث شده سیر به رنگ سیاه و ژله ای مانند تبدیل شود. سیر برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مفید است. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده، بر روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است.
یک آزمایش بالینی که به تازگی انجام شدهاست، نشان داد که سیر به طور موثری بافت میخچه را از بدن حذف میکند. برای این کار می توانید یک ضماد سیر درست کنید و استفاده کنید. برای استفاده از این مادهی خوراکی جهت درمان نارسایی کلیه، باید در عرض چند روز ۳ تا ۴ حبه سیر خام بخورید. فشار خون بالا ممکن است منجر به بیماری کلیوی و نارسایی کلیه شود.
سیر سیاه دکتر بیزعلاوه بر این، سیر سیاه با خاصیت آنتیاکسیدانی خود قادر است رادیکالهای آزاد را کاهش دهد و از آسیبهای سلولی ناشی از التهاب جلوگیری کند. مطالعهای که بر روی بیماران مبتلا به التهاب مزمن صورت گرفته، نشان داده است که مصرف منظم سیر سیاه میتواند علائم التهاب را به طور قابل توجهی کاهش دهد. سیر سیاه با کاهش چربی موجود در خون، تأثیر مثبتی بر روی رگها دارد و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، از جمله فشار خون و سکته را کاهش میدهد. میتوانید هر روز 1 تا 3 حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا یا همراه با وعدههای غذایی مصرف کنید. مصرف خام به بدن کمک میکند تا به طور مستقیم از آنتیاکسیدانها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد. علاوه بر کاهش التهاب داخلی، سیر سیاه به بهبود التهابهای پوستی نیز کمک میکند.
افرادی که از داروهای رقیقکننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده میکنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند. مصرف همزمان سیر سیاه با این داروها میتواند خطر کبودی یا خونریزی داخلی را افزایش دهد. رایج ترین روش مصرف سیر سیاه در کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی این است که 1 الی 3 بوته از آن را به صورت ناشتا میل کنید. ورزشکاران می توانند جهت افزایش انرژی آن را به اسموتی یا وعده های غذایی اضافه نمایند.
گفته میشود مصرف روزانهی مکمل سیر کلسترول کل و کلسترول الدیال را تا ۱۵٪ کاهش میدهد. این سبزی پرخاصیت تنها کلسترول الدیال (بد) را کاهش میدهد و بر سطح کلسترول اچدیال (خوب) تاثیری ندارد. به علاوه بهتر است، بيماران حداقل 7 روز قبل از جراحي از پیش تعیین شده، مصرف گياه را متوقف نمايند.
نتایج نشان میدهد که مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش وزن، مدیریت چربیهای خون و بهبود عملکرد کبد کمک کند. افرادی که به طور طبیعی فشار خون پایینی دارند یا از داروهای کاهنده فشار خون استفاده میکنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. مصرف زیاد سیر سیاه ممکن است باعث افت شدید فشار خون شود که منجر به سرگیجه، ضعف و حتی غش میشود. مخلوط سیر سیاه با عسل یا روغن زیتون یک ترکیب تقویتی عالی برای بدن است که میتوان آن را روزانه مصرف کرد.
همچنین، در افرادی که دچار فشار خون بسیار پایین هستند، مصرف سیر سیاه ممکن است باعث افت بیشتر فشار خون شود. استفاده از سیر سیاه برای پوست صورت میتواند به کاهش لکهای پوستی، شفافتر شدن چهره و یکنواخت شدن رنگ پوست بیانجامد. استفاده از ماسک یا روغن سیر سیاه روی پوست میتواند باعث آبرسانی بهتر و افزایش نرمی و لطافت شود. به دلیل افزایش تولید کلاژن و بهبود گردش خون، سیرسیاه گزینهای طبیعی برای مراقبت از پوست و جلوگیری از پیری زودرس محسوب میشود.
این سیر باعث بهبود عملکرد قلب ،تنظیم فشار خون ،بهبود مشکلات جنسی، مشکلات خودایمنی و بسیاری دیگر از بیماری ها می شود که تنها با خوردن یک حبه از آن در روز این اتفاق می افتد. فروشگاه بیزشاپ نمایندگی معتبر و رسمی کمپانی دکتربیز ارائه دهنده تازه ترین کیفیت از سیرسیاه اصل دکتر بیز به تمامی همراهان گرامی می باشد. سیر سیاه نه تنها یک مکمل غذایی ضدپیری است، بلکه به عنوان یک سد دفاعی طبیعی در برابر بیماریهای مزمن مرتبط با افزایش سن، مانند آلزایمر، بیماریهای قلبی و سرطان عمل میکند. افزودن این ماده به رژیم غذایی روزانه راهکاری مؤثر برای داشتن ظاهری جوانتر و بدنی سالمتر است. علاوه بر این، سیر سیاه باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) میشود که مسئول انتقال چربیهای اضافی از دیواره رگها به کبد برای دفع است. این فرآیند به پاکسازی عروق و جلوگیری از تصلب شرایین کمک میکند.
سیر تازه دارای خاصیت انرژی زایی می باشد از همین رو در تهیه نوشیدنی های انرژی زا و یا شکلات سیر نیز از آن استفاده ی شود. ماندگاری سیر سیاه هشت ماه می باشد و بعد از باز شدن بسته آن باید در یخچال نگهداری شود. در این فرآیند سیر را در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه به مدت ۳۰ تا ۹۰ روز نگه می دارند.
سیر داخل مجرای گوش به کمک حرارت میتواند عفونت داخل گوش را برطرف کند. این در حالی است که پسوریازیس کف سر یک بیماری خودایمنی است که باعث تولید بیش از حد سلولهای پوست میشود. این بیماری با پلاکهای ضخیم و قرمز رنگ همراه با فلسهای سفید-نقرهای مشخص میشود و معمولاً خارش شدیدتری دارد. پسوریازیس یک بیماری مزمن است و درمان آن پیچیدهتر از شوره سر است و ممکن است نیاز به داروهای قویتر و درمانهای ترکیبی داشته باشد. خروع، روغن بادام تلخ، زاج، اشق، مقل و گلسنگ از جمله دیگر موادی هستند که در طب سنتی در درمان پسوریازیس مورد استفاده قرار میگیرند. پسوریازیس یک بیماری خودایمنی مزمن و غیرمسری است که با تکثیر سریع سلولهای پوستی همراه است و باعث ایجاد لکههای قرمز، خارشدار و پوستهپوسته روی پوست میشود.
در این فرآیند، غلظت ترکیبات آنتیاکسیدانی افزایش یافته و بوی تند سیر کاهش مییابد، درحالیکه طعم آن ملایمتر و کمی شیرینتر میشود. برخلاف سیر تازه، سیر سیاه فاقد بوی ناخوشایند بوده و هضم آن برای بسیاری از افراد آسانتر است. این ویژگیها، همراه با ارزش غذایی بالا، موجب شده است که سیر سیاه در طب سنتی و تغذیه مدرن بهعنوان یک ماده مغذی و پرخاصیت مورد توجه قرار گیرد. سیر خواص گرمی دارد که باعث تقویت گرمای داخلی بدن میشود و به خوبی در تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با عفونتها و بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد. مصرف سیر میتواند به افزایش سطح انرژی در بدن کمک کند و خستگی را کاهش دهد. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، میتواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند.
مطالعات نشان دادهاند که مصرف مداوم سیر سیاه میتواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را در افراد مبتلا به فشار خون بالا به طور قابل توجهی کاهش دهد. این اثر مشابه داروهای ضد فشار خون است اما بدون عوارض جانبی. سیر سیاه از طریق فرآیند تخمیر و نگهداری در دمای بالا (حدود ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد) و رطوبت کنترلشده طی چند هفته تا چند ماه تولید میشود. این فرآیند باعث میشود که سیر سیاه رنگ تیره، طعم ملایمتر و شیرینتری داشته باشد و همچنین میزان آنتیاکسیدانهای آن افزایش یابد. یکی دیگر از فواید این ماده غذایی، کمک به بهبود عملکرد دستگاه گوارش است. فیبر و ترکیبات آنتیمیکروبیال موجود در این ماده، به تقویت میکروبیوم روده کمک میکند و مشکلاتی مانند یبوست و سوءهاضمه را کاهش میدهد.
روغن زیتون را به خمیر اضافهکرده و چند دقیقه دیگر در غذاساز بگذارید.– تکههای سیر را با یک صافی از روغن زیتون سیردار جداکنید. به موهایتان نرمکننده بزنید.– اجازهدهید مویتان خشک شود. – ۲ تا ۳ حبه سیر را له کنید و آب آن را بگیرید.– آب سیر را روی کورک بمالید.– اجازه بدهید چند دقیقه بماند و بعد آن را با آب شستشو دهید.– این روش درمانی را دو تا سه بار در روز تکرار کنید.
علاوه بر این، مصرف سیر خام همراه با غذاهای سنگین ممکن است برای برخی افراد با کبد چرب مشکلات گوارشی ایجاد کند. زیادهروی در مصرف سیر به خاطر آنتی اکسیدان موجود در آن ممکن است باعث آسیب کبدی شود. ریزش موی سکهای بیماری پوستی است که باعث ریزش قسمتی از موها میشود. درمان ریزش موی سکهای چالشبرانگیز است و معمولا نیاز به مشاوره پزشکی دارد. هرچند که برخی روشها و مواد طبیعی ممکن است در کمک به تسریع فرایند بهبود کمک کنند، اما توصیه میشود قبل از استفاده از هر گونه درمان، با پزشک معالج مشورت کنید.
سیر سیاه ماده ای بی نظیر، مغذی و درمانی است که از سال ها قبل، مردم کره، ژاپن و کشورهای شرق آسیا از آن برای حفظ جوانی، سلامت و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها استفاده می کردند. سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و همچنین به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار می گیرد. خوردن سیر سیاه مانند نسخه طبیعی در کاهش استرس موثر است و اعصاب را آرام و با مشکل بی خوابی و بدخلقی مبارزه می کند. افرادی که به سیر تازه یا سایر محصولات مرتبط با سیر آلرژی دارند، ممکن است به سیر سیاه نیز حساسیت نشان دهند. علائم آلرژی ممکن است شامل خارش، قرمزی پوست، مشکلات تنفسی یا تورم باشد. هرچند تحقیقات زیادی درباره تأثیر سیر سیاه در دوران بارداری و شیردهی انجام نشده، اما توصیه میشود که زنان باردار و شیرده در مصرف این ماده زیادهروی نکنند.
برای استفاده از سیر به عنوان داروی فشار خون می توانید به دستور زیر عمل کنید. در بیشتر موارد، مصرف سیر به میزان متعادل در شیردهی خطری برای مادر و نوزاد ندارد. اگر با هدف لاغری و چربی سوزی میخورید بهترین زمان مصرف سیر صبحها و به شکل ناشتاست.
یکی از مکانیزمهای مهم سیر سیاه در کاهش وزن، کاهش مقاومت به انسولین است. این امر باعث میشود که بدن به جای ذخیره چربی، از قند و چربی به عنوان منبع انرژی استفاده کند. همچنین، سیر سیاه با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری طولانیتر، مانع از پرخوری و مصرف کالری اضافی میشود. بر طبق تحقیقات انجام شده، اِس اَلیل سیستین موجود در سیر سیاه موجب کاهش تومورهای سرطانی و مرگ سلول های سرطانی می شود.
پیش از آن در نظر داشته باشید مضرات عمدتا به خاطر مصرف زیاد یا سوء مصرف و حساسیت ایجاد می شوند. در مطالعهای که در سال ۲۰۱۶ در «ژورنال تغذیه» به چاپ رسید ۵۵ نفر، از ۴۰ تا ۷۵ ساله، که از سندرم متابولیک رنج میبردند مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند. این مطالعه نشان داد که استفاده از عصارهی سیر به طرز چشمگیری پلاکهایی را که در شریانها و عروق کرونر بیماران مبتلا به سندرم متابولیک وجود دارد کاهش میدهد. سردرد از آن مشکلاتی است که در زندگی ماشینی امروزه بسیاری از ما با آن دست به گریبان هستیم.
این فرآیند نه تنها باعث کاهش ترکیبات گوگردی که عامل بوی تند سیر معمولی هستند میشود، بلکه میزان پلیفنولها و فلاونوئیدها را نیز افزایش میدهد. این ترکیبات برای مقابله با استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند. سیر سیاه در طب سنتی چینی و کرهای، به عنوان یک ماده متعادلکننده انرژی (Qi)، بهبوددهنده عملکرد کلیه، تنظیمکننده قند خون و افزایشدهنده طول عمر شناخته میشود. در طب آیورودا (هندی)، سیر که با نام "لاسونا (Lasuna)" شناخته میشود، از دیرباز برای تقویت سیستم عصبی، تنظیم عملکرد کبد و کاهش التهابات توصیه شده است.
مصرف منظم سیر سیاه میتواند تولید گلبولهای سفید را افزایش دهد که اولین خط دفاعی بدن در برابر عفونتها و ویروسها هستند. همچنین، این ماده میتواند فعالیت سلولهای کشنده طبیعی (NK Cells) را که مسئول شناسایی و از بین بردن سلولهای آلوده هستند، تقویت کند. در اثر فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه به واسطه مجموعه ای از واکنش های غیر آنزیمی مثل واکنش میلارد، اکسیداسیون فنل ها و کارامل شدن سیر به رنگ سیاه در می آید. در اثر این فرآیند ها میزان آنتی اکسیدانهای سیر افزایش یافته و ترکیبات ناپایدار سیر خام مثل آلین و آلیناز به آنتی اکسیدانهای قوی مثل اَلیل سیستین یا همان SAC تبدیل می شوند. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف بیش از حد سیر، چه تازه و چه سیاه، میتواند موجب مسمومیت شود.
وجود ترکیبات طبیعی گوگردی و پلیفنولهای سیرسیاه موجب افزایش متابولیسم و تسریع چربیسوزی میشود. این ترکیبات میتوانند از ذخیرهسازی چربیهای اضافی جلوگیری کرده و به بهبود ترکیب بدنی منجر شوند. تحقیقات نشان میدهد که مصرف سیر سیاه باعث کاهش سطح تریگلیسیرید و کلسترول شده و مانع از تجمع چربی در بافتهای مختلف بدن میشود. علاوه بر این، این ماده در تنظیم قند خون مؤثر بوده و با کاهش مقاومت به انسولین، از تبدیل گلوکز مازاد به چربی جلوگیری میکند. علاوه بر این، تحقیقات نشان دادهاند که مصرف سیر سیاه میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند.
طبق پژوهشها، سیر سیاه میتواند میزان هوموسیستئین، کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) و تریگلیسیریدها را در خون کاهش دهد و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد. این موجب کاهش التهاب در قلب و عروق و بهبود جریان خون میشود. به عنوان مثال، یک مطالعه روی موشها نشان داد که مصرف این سیر به تنظیم متابولیسم چربی و کاهش کلسترول خون کمک میکند. همچنین، تحقیقی دیگر تأثیر مثبت سیر سیاه بر چاقی و مشکلات کبدی و کلیوی را تأیید کرده است.
در فصلهای آنفلوآنزا و سرماخوردگی، بسیاری افراد از بیماریهای ایجاد شده توسط باکتریها رنج میبرند. گفته میشود افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفتری هستند، بیشتر مستعد ابتلا به این بیماری هستند. و به گفتهی بسیاری مصرف سیر میتواند عملکرد محافظتی سیستم ایمنی را تقویت کند. مطالعهای نشان داد مصرف روزانهی این سبزی پرخاصیت ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی را تا ۶۳٪ کاهش میدهد. بنابراین اگر مستعد ابتلا به این بیماری هستید، اضافه کردن سیر به رژیم غذاییتان میتواند مفید باشد.
سیر سیاه با کاهش چربی موجود در خون، تحت تاثیر قرار دادن عروق و رگها و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، مانند فشار خون و سکته، نقش بسزایی ایفا میکند. سیر به دلیل خاصیت ضدهیستامینی که دارد میتواند حساسیت را درمان کند و علائم آن را کاهش دهد. سیر میتواند به عنوان یک ضداحتقان طبیعی عمل کند و فشار سینوسی ایجاد شده توسط حساسیت فصلی را بهبود دهد. سیستم ایمنی نقش مهمی در درمان حساسیت دارد و سیر با آنتیاکسیدانها و روغنهایی که دارد میتواند به تقویت آن کمک کند.
سیر سیاه نه تنها به خاطر خواص درمانیاش شناخته شده است، بلکه روشهای مصرف آن نیز تنوع زیادی دارد. این نوع مصرف میتواند به دلیل غنی بودن از آنتیاکسیدانها و ترکیبات مغذی، به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک کند. برای افرادی که به طعم قوی سیر عادت ندارند، پیشنهاد میشود از سیر سیاه خام در سالادها یا به عنوان تنقلات استفاده کنند.
این نتایج از مصرف سیر به عنوان مکملی برای تقویت حافظه پشتیبانی میکند. میتوانید روزی ۲ تا ۳ حبه سیر بزرگ را مستقیما بجوید؛ ولی اگر علاقهای به این کار ندارید، از روش زیر پیروی کنید. میتوانید برای سالادها هم این کار را انجام دهید ـ استفاده از سیر خام در چاشنی سالاد میتواند شما را از اسفناج یا کاهوی مسموم نجات دهد. یکی از راههای جلوگیری از رشد ایکولای در پختوپز، استفاده از سیر خام و چاشنی کردن آن برای تمام گوشتها است ـ عامل آنتیبیوتیک قوی در سیر این میکروبها را میکشد.
افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه یا استفاده موضعی از آن، راهکاری طبیعی برای تقویت سلامت پوست و مو است که بدون نیاز به مواد شیمیایی، زیبایی و سلامت شما را حفظ میکند. استفاده از سیر سیاه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و بدن را در برابر ویروس ها و باکتریها مقاوم تر می کند. مطالعات نشان میدهند که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه میتواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه نشان داد که میتواند به کاهش رشد سلولهای سرطانی روده بزرگ کمک کند. در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است.
داءالصدف و قوبا دو اصطلاحی است که به بیماریهایی اشاره دارد که ویژگیهای بالینی مشابهی با بیماری پسوریازیس دارد. در تعریفی که برای بیماری قوبا در منابع طب سنتی وجود دارد، گفته شده است که این بیماری خشونتی در پوست است که بدون خارش و همراه پوستهریزی (به صورت فلس ماهی) است. این ضایعات معمولا به صورت دایره ظاهر میشوند و گاهی این ضایعات ممکن است درد را به همراه داشته باشند. پسوریازیس کف سر یک بیماری خود ایمنی مزمن است که با وجود فلسهای ضخیم بر روی پوست اریتماتوز (قرمز) مشخص می شود.
و نه تنها میتواند به کاهش وزن کمک کند بلکه میتواند باعث ضعیف شدن و برطرف شدن توده های لیپیدی و چربی درون بدن نیز بشود و در کاهش کلسترول بد نیز تاثیرات مثبتی داشته باشد. سیر سیاه به طور کلی برای دستگاه گوارش مفید است، اما در برخی افراد که دستگاه گوارش حساسی دارند، ممکن است باعث نفخ، اسهال یا سوزش معده شود. سیر سیاه را میتوان در تهیه سالاد، سوپ، پاستا و انواع غذاهای گرم استفاده کرد. اضافه کردن چند حبه سیر سیاه به غذا، طعمی شیرین و ملایم به آن میدهد و ارزش غذایی آن را افزایش میدهد. سیر سیاه به دلیل طعم دلپذیرتر و خواص دارویی قویتر، امروزه به عنوان یک ماده غذایی پرطرفدار در رژیمهای غذایی سالم شناخته میشود.
سیر سیاه برای جوش به دلیل خواص ضدباکتریایی و ضدالتهابی قوی، میتواند به درمان آکنه و کاهش التهابهای پوستی کمک کند. همچنین، این ترکیبات باعث کاهش التهاب، کنترل چربی پوست و جلوگیری از بسته شدن منافذ میشوند که در نتیجه از ایجاد جوشهای جدید جلوگیری میکند. بر اساس مطالعات علمی، مصرف منظم سیر سیاه میتواند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهابهای مزمن کمک کند. علاوه بر این، تنظیم متابولیسم چربیها از دیگر فواید سیر سیاه محسوب میشود که ممکن است منجر به کاهش سطح کلسترول LDL و افزایش HDL در برخی افراد گردد. سیر یکی از گیاهان بومی مناطق آسیای میانه و خاورمیانه است و به عنوان یک محصول غذایی و دارویی مهم شناخته میشود. از سیر، به دلیل مزه و خواص آن، به عنوان یک ماده طبیعی و داروی گیاهی در طول تاریخ استفاده میشده است.
سیر سیاه باداشتن خاصیت چربی سوزی طبیعی، نه تنها موجب کاهش وزن شده، بلکه موجب حذف توده های لیپیدی و چربی درون بدن می شود. در یک مطالعه دیگر هم مشاهده شد که عصاره سیر سیاه کهنه میتواند سلولهای سرطانی روده بزرگ را سرکوب کند. با این حال، این یافته توسط مطالعات انسانی قدیمیتر تایید نمیشود.
امروزه نیز با آزمایشات انجام پذیرفته بر روی اثربخشی این گیاه بر پسوریازیس، اثرات مثبت شبرم در درمان پسوریازیس گزارش شده است. کپسایسین یک ماده ی دارویی است که در بعضی از مواد خوراکی مثل فلفل وجود دارد. از این ماده در ساخت داروهای ضد التهابی به کار برده شده است.